diumenge, 2 de maig del 2010

Taller d' enquadernació a la "Trobada scrapera"

Títol de llibre: "SOMNIS FETS REALITAT"
Ja sabeu que scrapagrapats està organitzant una trobada el diumenge, 30 de maig a Barcelona, a prop de l'hospital clínic.
Jo estic treballant per fer un taller de enquadernació, en el que farem el cosit de pàgines interiors, i enganxarem les guardes i farem l' enquadernació amb tela.
De moment he fet aquest llibre de "tapa suelta" els fulls interiors son de tela, pensats per fer Art Journaling.
Encara tinc que perfilar l' idea però de moment us deixo el llibre en blanc per si us interessa aprendre com es fa i us voleu apuntar, doncs ja sabeu que faré..
Desitjo poder aportar alguna cosa en aquest món del scrapbooking. Aquest es el meu primer somni d' aquest llibre fet realitat. Tens tu algun somni per complir? Doncs no ho dubtis demana-ho ben fort, escriu, fes un Art Journaling sobre ell i es farà realitat!!!!!!!
Título del libro : "SUEÑOS HECHOS REALIDAD"
ya sabéis que scrapagrapats está organizando un encuentro el domingo, 30 de mayo en Barcelona, cerca del hospital clínico.
Yo estoy trabajando para hacer un taller de encuadernación, en el que haremos el cosido de páginas interiores o tripa, pegaremos las guardas y haremos la encuadernación con tela.
De momento he hecho este libro de tapa suelta, las hojas interiores también son de tela, pensadas para hacer Art Journaling.
Aún tengo que perfilar la idea, pero de momento os dejo el libro en blanco por si os interesa aprender esta técnica y os queréis apuntar, pues ya sabéis que es lo que haré.
Deseo poder aportar alguna cosa en este mundo del scrapbooking.
Este es mi primer deseo de libro hecho realidad. Tienes tu algún deseo por cumplir? pues no lo dudes pídelo bien alto, escríbelo, haz un Art Journaling y se hará realidad!!!!!

6 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

Serà fantàstic Carmen, un gran taller. Sempre he esperat que algun dia em poguessis donar algunes nocions, i ara per fi... Estic molt contenta. Mil gràcies.
Un petó
Maica

laura ha dit...

segur q serà un taller d'allò més interessant!!! en tinc moltes ganes!!!

Rosana ha dit...

wow q buena pinta tiene.
Hasta pronto,
Rosana

Cartonnage Creativo by Ada. ha dit...

Maravilloso!!!!

Ruth ha dit...

Jo també en tinc ganes!!!! ja fa temps que vull fer un curs d'encuadernació! i aquest serà el moment!
petonets xoxo

SECUNDÀRIA A ha dit...

Què xulo Carmen! Tinc moltes ganes de fer alguna coseta d'enquadernació!i aquest projecte es veu guapíssim!