dilluns, 31 de maig de 2010

Desprès vam anar al taller que tenen al costat mateix del Corte Ingles d' enquadernació, un espai meravellós, el que somio tenir jo algun dia i com vaig portar la shilouette vam estar fent proves si tallava la pell, i si els hi agradava per comprar-la per utilitzar-la en els seus cursos.
Después fuímos al taller que tienen cerca del Corte Ingles de encuadernación, un espacio maravilloso , el que yo sueño que un día tendré y llevé la shilouette para que vieran como funcionaban y si podia cortar la piel. para utilizarla en sus cursos.
En el seu taller fan cursos d' enquadernació artesanal, si alguna vegada hi aneu de ben segur que estaran contents de que els visiteu, tenen tenda on venen tot el material, tenda on line, , on també trobareu tot lo necessari per enquadernar. Ens vam despedir, i els familiars de la Tere ens van convidar a dirnar en un restaurant, per la tarda també va ser mol maco perque els familiars de la Tere ens van portar al castell de Santa Barbara on hi han unes vistes precioses d' Alacant, van ser molt carinyosos i atents. En su taller hacen cursos de encuadernación artesanal, si alguna vez vais seguro que estarán contentos de que los visiteís, tienen tienda física y on line donde venden todo lo necesario para encuadernar. Nos despedimos y los familiares de Tere nos invitaron a comer en un restaurante, por la tarde tambien fué muy bonito porque nos llevaron al castillo de Santa Barbara donde hay unas vistas muy bonitas de Alicante, fueron muy atentos y cariñosos. En aquesta vida ens podem quedar sentats esperant que passi alguna cosa.. En esta vida nos podemos quedar sentados esperando que pase alguna cosa.. Pensar que sempre tenim mala sort i que nosaltres mai podrem avançar... Pensar que siempre tenemos mala suerte y que nosotros nunca podremos avanzar..