dilluns, 31 de maig del 2010

Quan vam arribar a Alacant, ens estàvem esperant, a ella la seva família i a mi el Javier, que es el que porta l' associació d' enquadernació Encarte, va ser molt amable, em va acompanyar al Corte Ingles i amb la seva dona, Maria ens van rebre amb dos regalets, una rosa per la Tere que ja estava allí , ja havia arribat i un llibre de scrapbooking per a mi, quina ilusió!!!! que amables van ser, no ens van deixar ni un moment. El Javier em va anar explicant cada una de les vitrines on havíen grans obres d' art, enquadernacions molt maques. L' exposició era de unes 150 enquadernacions amb la participació de 70 artistes d' Espanya i del estranger.

Cuando llegamos a Alicante, nos estaban esperando, a ella su familia y a mi Javier, me lleva la asociación Encarte de encuadernación Encarte, fue muy amable, me acompañó al Corte Ingles y su mujer , María nos recibió con dos regalitos, una rosa para Tere y un libro de sacrapbooking para mi, que ilusión!!! que amables fueron, no nos dejaron ni un momento, Javier me iba explicando cada una de las obras que habían en las vitrinas, técnicas, quien las había realizado, como consiguieron contactar con ellos,etc. habían encuadernaciones de gran calidad. La exposición era de unas 150 encuadernaciones con una participación de 70 artistas de España y del extranjero también.

L' exposició era preciosa!!!!! i els meus treballs han format part d' ella, estic tan contenta!! hi havia un cartró de foam on estava escrit tota la informació dels inicis del scrapbooking, que la Lisa em va ajudar a fer . La exoposición era preciosa!!!! y mis trabajos han formado parte de ella, estoy tan contenta!! había un cartón donde había una explicación de los orígenes del scrapbooking y de los que és, que Lisa me ayudar a realizar.