diumenge, 9 de maig de 2010

Art Journaling

Sempre vull fer , vull fer, tinc moltes ganes de seure a fer treballs que tinc pensats, però això sempre es a canvi de hores de dormir, hores d' estar amb la família, hores de deixar de fer coses de la casa. El scrapbooking es la meva passió peró de vegades em sento esclau d' ella.
Siempre quiero hacer, quiero hacer, tengo muchas ganas de sentarme a hacer trabajos que tengo pensados, pero eso a cambio de horas de dormir, horas de estar con la familia, horas de dejar de hacer cosas de casa. El scrapbooking es mi pasión pero a veces me siento esclava de ella.

4 comentaris:

Ruth ha dit...

M'encanta! real "como la vida misma"
petonets xoxo

Mònica ha dit...

T'entenc molt bé i m'encanta la pàgina, és preciosa! Per sort, aquesta és una dolça esclavitud que ens dona molt a canvi! Petonets Carmen!

tesa ha dit...

¡Es una página preciosa!.
Desgraciadamente los días siempre se nos quedan cortos. Es difícil que nos de tiempo a hacer todo lo que tenemos en mente y claro, se nos acumulan las ideas.
No importa, siempre hay algún rato para poder expresarnos con lo que nos gusta y eso es lo que importa.
¡Me encantó la página!.
Besos.

Esther ha dit...

Ara com que tens el nen petit t'ocupa moltes hores però quan ell creixi ja tindràs més temps per tu i podràs gaudir del que t'agrada de forma me´s relaxada. T'has aficionat a l'art journaling eh!!! Molt lluminós i expressiu.
Una abraçada