dimarts, 10 de febrer del 2009

Silhouette (Transferències de tipografies)

La Silhouette de Quickutz - màquina digital que talla les imatges que tu vulguis, directament del ordinador, no necessita cartutxos. Avui vull mostrar vos com es poden transferir les tipografies des de el vinil adhesiu fins el teu projecte. La casa Quickutz venen uns rotllos de Vinil , jo en vaig comprar dos, un que es de color blanc i adhesiu, vaig pensar que per les tipografies aniria genial (que així és) i un altre rotllo de vinil transparent per transferir imatges molt petites, delicades, que es puguin trencar. Com veieu a les imatges , una vegada la silhouette et talla la imatge , amb el vinil transparent pots passar petits o grans detalls del suport on hi son a on vulguis. Si teniu la silhouette crec que es necessari comptar amb aquesta opció.us deixo el link dels vinils i la màquina.
Quickutz A Raima - ( Barcelona) Hi han infinitat de vinils, molt originals, però encara no els he comprat. Suposo que també aniran bé.
Les ateliers de Flo (aquesta adreça me la va passar la Sònia i està molt be)
La Silhouette de Quickutz- maquina digital que corta las imágenes que tu quieras directamente del ordenador sin necesidad de cartuchos. Hoy quiero enseñaros como se pueden transferir las tipografías desde el vinilo adhesivo hasta tu proyecto.Venden unos rollos de vinilo, yo compré dos, uno blanco adhesivo , pensé que para las tipografías sería genial y otro transparente para transferir las imágenes muy pequeñas, delicadas que se pudieran romper.Como veis en las imágenes, una vez la silhouette corta la imagen con el vinilo transparente puedes pasar pequeños o grandes detalles del soporte a donde quieras .
Si tenéis la Silhouette creo que es interesante contar con esta opción. Os dejo los links del vinilo y la maquina.
Quickutz
En Raima (Barcelona) hay muchos vinilos, muy variados, muy bonitos, seguro que también funciona, peró aún no lo he probado.
Les ateliers de Flo (Esta dirección me la pasó Sónia , està muy bien)

4 comentaris:

Conchi ha dit...

Uyy!! Esto nos lo tienes que explicar más detenidamente.

En la próxima, espero verte (que hace mucho..)
Un besote

BertaiPolete ha dit...

Carmen, això és una passada, de debó. Estic alucinada de totes les coses que fas amb aquesta màquina!!! Gàcies per compartir-ho.
Un petó
Maica

Cromatismes ha dit...

OStres!! Que chulo això de comprar el vinil adhesiu per fer-te el que vulguis! Ja investigaré on ho puc comprar!!

Gràcies per compartir-ho guapa!

Un petò!

Carmen ha dit...

Hola Aurea, Jo ho he comprat directament a Quickutz, pero mira el link de la tenda Les ateliers de Flo. Avui he anat a Raima i tenen molts vinils de colors.
Es molt xulo, si vols un dia faig una demostració a Cromatimes, porto les tres màquines que tinc i comparem.
Un petonet,
Carmen