divendres, 6 de febrer de 2009

Curs d'estampació i enquadernació al Poble Espanyol

L'enquadernació i estampació sobre paper es un tema que sempre m'ha agradat e interessat . Ja fa dies L'Esther em va comentar que havia Trobat un bloc molt bo d'una noia que feia tallers d'enquadernació a Barcelona. Realment és un bloc molt ben fet, ben organitzat, molt treballat i amb una feina molt acurada, per a mi al mateix que fa la Maica però amb enquadernació. Aquí us deixo el link .
Aquesta tarda he anat al Poble Espanyol a apuntar-me a un taller d'estampació i enquadernació a Manera Negra que fa la Helena Grevin amb la Maria Pujol, es en un taller de gravat que hi ha dins del recinte. La Maria ens ensenyarà a fer els gravats sobre una planxa dels que posteriorment seran els nostres segells per estampar sobre les cobertes i les guardes del nostre llibre , m'ho ha explicat amb molt detall i entusiasme tot el que farem, em sembla tan maco que us deixo el link per si us hi voleu apuntar o passar a veure-la per que us ho ensenyi. La Helene ens ensenyarà com es fa l'enquadernació. Opino que complementa perfectament a tot aquest món del scrapbooking.
La Encuadernación y la estampación son dos temas que siempre me han gustado, hace unos días Esther me comentó que había visto una pagina de una chica que hacia talleres de encuadernación en Barcelona.
Aquí os dejo el link para que podáis visitarlo.
Si os interesa, se imparte un curso de estampación y encuadernación de un libro en el pueblo español en Barcelona, en la hoja que hay más arriba teneís la información sobre días, precio y contenido del curso.

2 comentaris:

Mar ha dit...

Tienes una sorpresita en mi blog.
Besos

BertaiPolete ha dit...

Carmen,
És perfecte, que bé que t'hagis apuntat. És una artista genial i penso que aprendràs molta tècnica i un estil sorprenent. M'ha encantat la seva web.
Un petó
Maica