dijous, 26 de febrer del 2009

Divendres ....

Una amiga i jo hem decidit acabar amb la nostra crisis. Després de molt pensar hem arribat a la conclusió que l' única forma de fer-ho és aquesta:Jugar cada divendres amb la sort. Que no quedi per no intentar-ho. Així que he fet aquesta mini carpeta per guardar el paperet.
Una amiga y yo hemos decidido acabar con nuestra crisis . Después de mucho pensar hemos llegado a la conclusión que la única forma es ésta: jugar cada viernes con la suerte. Que no quede por no intentarlo. Así que he hecho esta mini carpeta para guardar el papelito.

5 comentaris:

Esther i Carla ha dit...

Quina monada.! Aquests papers em sonen a París. Que tingueu sort!

BertaiPolete ha dit...

Només amb la carpeteta tant xula ja us podria tocar, ja !!!
Un petó
Maica

BertaiPolete ha dit...

Només amb la carpeteta tant xula ja us podria tocar, ja !!!
Un petó
Maica

Ana Sanz ha dit...

Penso el mateix que la Maica! és ben veritat que amb lo xula que és la cartereta només puguin passar dues coses: o que cridi a la sort o bé que aquesta envejosa de lo bonica que és la cartera us fuji!

M'agradariá pensar que és la primera i que a algú que coneixo i que en dona moltes bones vibracions, li toca la loteria!

Sort i un petonet!

mariam ha dit...

Eres buenisima, que gracia, creo que no se puede resistir la suerte con la carpeta tan chula que habeis hecho.
Voy a tener que coger mi diccionario de Catalan, ves ya puedes ir enseñandome Catalan, mi asignatura pendiente, aunque vivo en Salamanca siento mucho interes por vuestro idioma. Esque leo y releo y no me entero.