diumenge, 11 de setembre de 2011

BRUSHES I FRAMES

LAYOUT DIGITL: SOMNIS

Layout digital "SOMNIS" he utilitzat pinzell , la terminació del arxiu és".abr", pots comprar els pinzells (brushes) a la pàg. de Jessica Sprague , mira aquí a la pestanya que posa "DIGITAL PRODUCTS" i si clickas veuràs una opció que posa "DIGITAL BRUSHES" aquí trobaràs infinitat de pinzells que després donan un resultat genial. 
També pots utilitzar als FREEBIES que son imatges molt pràciques, que et poden servir en moltes ocasions, en aquesta pàgina (aspberryroaddesigns) trobaràs Frebies gratüits.


També he utilitzat una imatge " photo frame" la terminació del arxiu es ".png" també ho pots comprar a la pag. de  Jessica Sprague entre moltes altres a la mateixa pestanya "DIGITAL PRODUCTS" si clickas veuràs que hi ha una opció que posa "PHOTO FRAME" aquí hi trobaràs molts frames,
En el moment que ho compres, ja t'ho pots descarregar al teu ordinador.


Amb el photoshop pots carregar els pinzells i els frames.

Layout digital "SOMNIS" he utilitzado un pincel , són archivos con terminación ".abr", podeís comprar los pinceles (brushes) en la pagina de Jessica Sprague entre otras muchas, donde pone "DIGITAL PRODUCTS" hay una opción que és "DIGITAL BRUSHES" mira aquí encontrareis infinidad de pinceles.
También he utilizado una imagen de fondo, "PHOTO FRAME" son archivos con la terminación ".png"  que también los podeís encontrar en la pagina de Jessica Sprague pero en la opción que pone "PHOTO FRAME" mira aquí. 
También puedes utilitzar los FREEBIES, que són imágenes muy chulas que puedes utilizar en muchas ocasiones para muchos proyesctos diferentes, mira en esta pagian (aspberryroaddesigns)  y encontrarás FREBIES GRATUITOS.
En el momento que lo compras ya puedes descargarlo en tu ordenador.

4 comentaris:

Rosana ha dit...

wowww ya veo que los lo digitales también se te dan de maravilla.
Besitos,
Rosana

Esther i Carla ha dit...

Gràcies Carmen, Tu sempre tan generosa.
Petonets

Scrapbloc ha dit...

Diferent però també espectacular. Gràcies per la informació.
petons. Sílvia

silviabijou ha dit...

T' ha quedat preciós, com tot lo que fas!...i tant generosa com sempre...hi ha coses que no canvien,un megapetonas!!!