dimecres, 2 de juny de 2010

1a. Trobada de "Fem Scrap"

Ja han creat el blog "FEM SCRAP" aquest bloc neix de la trobada que vam fer el diumenge 30 de maig, entre totes les que hi vam anar vam aportar idees, temes, tot referent al scrapbooking. En aquest blog hi pot participar tothom, com més gent millor! organitzarem noves trobades, podrem anunciar tallers , i totes les notícies e idees relacionades amb el mon del scrapbooking. Trobo que es molt interessant per unir totes les idees que tenim en un espai. Ya se ha creado el blog "FEM SCRAP" este blog surgió del encuentro que hicimos el domingo , 30 de mayo , entre todas las chicas fuimos aportando ideas, temas , todo referente al scrapbooking. En este blog puede participar todo el mundo, como más gente mejor, organizaremos nuevos encuentros, se pueden anunciar talleres, y todas las noticias e ideas relacionadas con el mundo del scrap. Encuentro que es muy interesante unir todas las ideas en un espacio.

Moltes gràcies a "Fem scrap" a totes les noies que vam estar el diumenge juntes gaudint d' un dia ple d' energia positiva, encara que vaig trobar a faltar noies que també estimo i m' alegra molt veure, però ja se sap que de vegades no potser.

Muchas gracias a "Fem scrap" a todas las chicas que estuvimos el domingo juntas disfrutando de un día lleno de energia positiva, aunque encontré chicas a faltar que también las quiero y me alegra mucho verlas, pero ya se sabe que a veces no puede ser. Vull donar les gràcies a la Concepció que em va estar ajudant a fer el taller d' enquadernació, quina sort vaig tenir, perquè quan necessitava alguna cosa ja estava ella al meu costat, un petonet concepció, gràcies de veritat, espero que ens tornem a trobar!!!!. Gràcies també a la Maica, Elena, Miriam, Menchu, Meritxell, Georgina, Noemí, Sílvia, Lourdes, Alicia , Ana, Yolanda i Laia que vau estar aguantan el ritme frenetic del taller, desde el primer minut, la pobra Menchu no va poder dir quasi rés i quan aixecava el cap ja haviem explicat un altre cosa!!ja,ja, perdona, la propera vegada farem un taller molt més tranquil on podrem pendre un descans i tot!!! No tinc fotos , les he agafat de Scrapagrapats perque estava tan ficada al curs que no em vaig enrecordar de la càmara!!. Només dir-vos la frase que es tan coneguda al scrap i que la Maica va fer el segell tan xuli, "No recordem díes , recordem moments" doncs això que una abraçada molt forta a totes i merci per compartir el bon humor ,ganes d' aprendre i paciència d' aguantar el ritme que vam portar durant 2 hores.

Quina sort haber conegut el scrapbooking! aquí en som moltes, però a Barcelona hi ha moltes més noies que els hi agrada i comprateixen els mateixos sentiments i a Valènciai a Madrid i a la resta d' Espanya i del mon, es increible!! no ho pense-ho així també, com ens haguessim trobat sino??? Som afortunades, hi han asossiacions contra això, contra allò i nosaltres, les que estem aquí i les que no han pogut venir som una asossiació a favor dels sentiments, de treure lo bo que tenim amagat dintre, del somriure, genial. Donc les gràcies al univers per haberme apropat a totes vosaltres, al mon del scrapbooking.

Que suerte haber conocido el scrapbooking! aquí estamos muchas pero en Barcelona hay muchas más chicas que les gusta y comparten los mismos sentimientos y en Valencia, Madrid, Sevilla, y otras partes de España y Europa y el mundo entero, es increible!!!! no lo pensaís así también! como nos hubieramos encontrado sino????

Somos afortunadas , hay asociaciones que luchan contra esto, contra lo otro y nosotras las que estamos en la foto como las que no están que formamos una asociación a favor de los sentimientos, de sacar lo bueno que hay dentro de cada uno, de la sonrisa, es genial.

Doy gracias a universo por haberme acercado a todas vosotras,al mundo del scrapbooking.

Primera trobada de "Fem scrap (30 de maig de 2010)
GRÀCIES ESTHER , per tot, per confiar en tu, en nosaltres, per el teu bon humor, i el teu oferiment!

2 comentaris:

Ada ha dit...

....pero cuantas sois!!!! Que diver

Ana Sanz ha dit...

En aquells moments estava molt desconectada, ni tans sols m'havia enterat de la trobada, si no hagués estat per la Yolanda m'hauria passat per alt.

La veritat és que va ser un dia fantástic i que em va agradar coneixer personalment a totes les noies que vam ser, però haig de reconeixer que van ser tantes que avui encara no recordo del tot a totes! Una llástima però entre que jo no estava clara de cap i tantes que vam ser no vaig poder asimlar tota la informació!

Per cert, quina foto més maca!