dijous, 26 de febrer del 2009

Divendres ....

Una amiga i jo hem decidit acabar amb la nostra crisis. Després de molt pensar hem arribat a la conclusió que l' única forma de fer-ho és aquesta:Jugar cada divendres amb la sort. Que no quedi per no intentar-ho. Així que he fet aquesta mini carpeta per guardar el paperet.
Una amiga y yo hemos decidido acabar con nuestra crisis . Después de mucho pensar hemos llegado a la conclusión que la única forma es ésta: jugar cada viernes con la suerte. Que no quede por no intentarlo. Así que he hecho esta mini carpeta para guardar el papelito.

dimecres, 25 de febrer del 2009

Freebies

En aquest bloc hi trobareu molts freebies , alguns són gratuïts per poder descarregar, val la pena!!!!!
En este blog encontrareis muchos freebies , algunos son gratuitos para descargar, vale la pena!!!!

diumenge, 15 de febrer del 2009

Jo estimo...

Aprofito que aquest cap de setmana ha sigut el dia dels enamorats per fer un mini àlbum sobre el que "Jo estimo". Fa temps que vaig descarregar-me e imprimir una revista italiana on hi havia pas a pas com fer aquest treball. Espero que us agradi. Aprovecho que este fin de semana ha sido San Valentín para hacer un mini álbum sobre lo que Yo quiero. Hace tiempo me descargué una revista italiana y me la imprimí , en ella estaba este álbum. Espero que os guste.

dimecres, 11 de febrer del 2009

Muchas Gracias Mar

Este premio me lo entregó Mar, http://abaloriosmaos.blogspot.com/ su blog es muy bonito, seguro que todo lo que hace de abalorios, nos iría muy bien para el scrap. Qué ilusión cuando se reconoce toda tu ilusión y entusiasmo con un : "Me gusta tu blog" me ha hecho mucha ilusión, GRACIAS.
1.Poner el enlace de quien nos ha elegido
2.Poner las reglas en el blog
3.Compartir seis cosas no importantes y seis cosas que nos gusten.
4 Premiar a 6 personas y avisarlas y poner un comentario en su blog.
COSAS NO IMPORTANTES:
- Preocuparte por que dirán.
- Intentar estar siempre al 100%.
- No tener la casa como me gustaría.
- No estar a la última.
- No poder viajar al infinito y más allá.
- No gustar a todo el mundo.
COSAS IMPORTANTES
- Cuidar a la gente que quiero.
- Dar una buena educación de valores a mi hijo.
- Luchar por mis sueños.
- No dejar vencerme por la desilusión.
- Aprender de los errores.
- Intentar ser positivo ante las dificultades.
Entrego a este premio a:
Mi terraza al mundo: Tienes un blog muy ameno, lleno de buenos sentimientos, buenos trabajos, siempre cuentas con todos los blogs y tienes palabras amables para ellos, estás a todas, no fallas nunca.
Scrapagrapats: Un bloc molt interessant on s'hi troba una mica de tot, bones feines, crops, tallers, kits creats per la Carla de qualitat professional, i fins i tot vídeos, genial per cert.
Un blog muy interesante donde hay buenos trabajos , crops, talleres, Kits creados por Carla de gran calidad profesional, y vídeos perfectos.
I love you: Per la teva constància i lluita per el scrapbooking, per la teva capacitat de i qualitat de feina i perquè tens un carisma especial.
Por su constancia y lucha por el scrapbooking, por su capacidad y calidad en todos sus trabajos y porque tiene un carisma especial.
El meus tresors : Tens un bloc on cada vegada que hi entro hi han novetats, feines noves amb idees i tècniques interessants. Gran treballadora.
Un blog donde cada vez que entro hay novedades, trabajos nuevos llenos de técnicas e ideas interesantes.
Diari de colors : Només ens hem vist una vegada però tinc un record de tu molt maco i entrenyable, el teu blog m´agrada molt perquè es positiu, alegra i dinàmic.
Sólo hemos coincidido una vez personalmente pero tengo un recuerdo muy bonito y entrañable, su blog me gusta mucho porque me inspira, alegría , positivismo , es muy dinámico.
Bocinets d' encís: Tens uns treballs genials, m' agraden molt, tens un estil fresc, simple y molt correcta, les feines són molt diverses i per això es amè i divertit.
Ana, tiene unos trabajos geniales, me gustan mucho, porque tiene un aire fresco, simple y muy correcto, los trabajos son muy variados y eso hace que sea ameno i divertido.

dimarts, 10 de febrer del 2009

Silhouette (Transferències de tipografies)

La Silhouette de Quickutz - màquina digital que talla les imatges que tu vulguis, directament del ordinador, no necessita cartutxos. Avui vull mostrar vos com es poden transferir les tipografies des de el vinil adhesiu fins el teu projecte. La casa Quickutz venen uns rotllos de Vinil , jo en vaig comprar dos, un que es de color blanc i adhesiu, vaig pensar que per les tipografies aniria genial (que així és) i un altre rotllo de vinil transparent per transferir imatges molt petites, delicades, que es puguin trencar. Com veieu a les imatges , una vegada la silhouette et talla la imatge , amb el vinil transparent pots passar petits o grans detalls del suport on hi son a on vulguis. Si teniu la silhouette crec que es necessari comptar amb aquesta opció.us deixo el link dels vinils i la màquina.
Quickutz A Raima - ( Barcelona) Hi han infinitat de vinils, molt originals, però encara no els he comprat. Suposo que també aniran bé.
Les ateliers de Flo (aquesta adreça me la va passar la Sònia i està molt be)
La Silhouette de Quickutz- maquina digital que corta las imágenes que tu quieras directamente del ordenador sin necesidad de cartuchos. Hoy quiero enseñaros como se pueden transferir las tipografías desde el vinilo adhesivo hasta tu proyecto.Venden unos rollos de vinilo, yo compré dos, uno blanco adhesivo , pensé que para las tipografías sería genial y otro transparente para transferir las imágenes muy pequeñas, delicadas que se pudieran romper.Como veis en las imágenes, una vez la silhouette corta la imagen con el vinilo transparente puedes pasar pequeños o grandes detalles del soporte a donde quieras .
Si tenéis la Silhouette creo que es interesante contar con esta opción. Os dejo los links del vinilo y la maquina.
Quickutz
En Raima (Barcelona) hay muchos vinilos, muy variados, muy bonitos, seguro que también funciona, peró aún no lo he probado.
Les ateliers de Flo (Esta dirección me la pasó Sónia , està muy bien)

diumenge, 8 de febrer del 2009

Version Scrap 2009

Torna Version Scrap . Us en recordeu quina bogeria vam fer l' any passat? Doncs jo no puc oblidar totes les hores que vam compartir a París, encara que va ser molt cansat , va valer la pena, vam fer molts petits tallers gratuïts, vam comprar, vam trobar a noies que també havien vingut de Bcn i m' encantaria tornar. Si pogués resumir el cap de setmana en una paraula només podria ser: GRÀCIES. Si podeu anar-hi no dubteu, es molt xuli, hi han molts stand de scrapbooking.
Aquí us deixo el link,
Vuelve Version Scrap. El año pasado un grupo de chicas de Barcelona nos fuimos a París, tengo un recuerdo tan positivo, agradable, eufórico del fin de semana, Me gustó tanto estar tantas horas pensando en scrap, haciendo talleres , viendo materiales , comprando.
si podéis ir no os lo perdáis . Vale la pena.

divendres, 6 de febrer del 2009

Curs d'estampació i enquadernació al Poble Espanyol

L'enquadernació i estampació sobre paper es un tema que sempre m'ha agradat e interessat . Ja fa dies L'Esther em va comentar que havia Trobat un bloc molt bo d'una noia que feia tallers d'enquadernació a Barcelona. Realment és un bloc molt ben fet, ben organitzat, molt treballat i amb una feina molt acurada, per a mi al mateix que fa la Maica però amb enquadernació. Aquí us deixo el link .
Aquesta tarda he anat al Poble Espanyol a apuntar-me a un taller d'estampació i enquadernació a Manera Negra que fa la Helena Grevin amb la Maria Pujol, es en un taller de gravat que hi ha dins del recinte. La Maria ens ensenyarà a fer els gravats sobre una planxa dels que posteriorment seran els nostres segells per estampar sobre les cobertes i les guardes del nostre llibre , m'ho ha explicat amb molt detall i entusiasme tot el que farem, em sembla tan maco que us deixo el link per si us hi voleu apuntar o passar a veure-la per que us ho ensenyi. La Helene ens ensenyarà com es fa l'enquadernació. Opino que complementa perfectament a tot aquest món del scrapbooking.
La Encuadernación y la estampación son dos temas que siempre me han gustado, hace unos días Esther me comentó que había visto una pagina de una chica que hacia talleres de encuadernación en Barcelona.
Aquí os dejo el link para que podáis visitarlo.
Si os interesa, se imparte un curso de estampación y encuadernación de un libro en el pueblo español en Barcelona, en la hoja que hay más arriba teneís la información sobre días, precio y contenido del curso.