dimarts, 26 de maig del 2009

LLIBRE-DEDICATÒRIA

M' han encarregat un altre llibre dedicatòria, aquesta vegada es per una mare que té 83 anys i li regala al seu fill, l' escrit es molt maco, jo he escanejat les fotos , he composat el text que ella em va donar i he fet l' enquadernació . He intentat donar el caliu que es mereix. Com que el noi era excursionista l' he fet de color vius com el taronja combinat amb colors alegres .
Quan entrego un llibre el que he dedicat temps, carinyo i molta cura perque sigui bonic , tinc un sentiment extrany com aquell que tens quan despedeixes algú que has recièn conegut i estimat i saps que no tornaras a veure, però desprès penso, per aixó els fas , per entregar.

Me han encargado otro libro dedicatoria, esta vez una madre que tiene 83 años , se lo regala a su hijo que hace 50 años, el escrito es precioso, yo he escaneado las fotos , he hecho la composición del texto y la encuadernación, he intentado dar el calor que se merece. Como el chico era excursionista he utilizado colores vivos y alegres de montañisno.

2 comentaris:

Esther i Carla ha dit...

T'ha quedat preciosa, com sempre. T'estàs convertint en una enquadernadora especialista. T'he trucat varies vegades i no aconsegueixo parlar amb tu. Si pots truca'm. Un petó.

BertaiPolete ha dit...

quina meravella !!. és preciós i segur que és super emotiu. Tot i la feina que et dona segur que n'estàs molt contenta.
Un petó
Maica.