divendres, 8 de maig del 2009

Curs de serigrafía al Poble Espanyol

La serigrafia es una tècnica d' impressió plana. S' utilitza normalment per fer reproduccions d' art, anuncis o per decoració tèxtil. Permet d' una forma senzilla reproduir qualsevol tema decoratiu sobre molts material de superfície plana:paper, metall, fusta, porcellana, tèxtil, vidre, plàstic. La tinta variarà segons el suport a imprimir.
La màscara de la papallona i els detalls els he tallat amb la silhouette, amb vinil transparent adhesiu , ho he imprés sobre tela "Geltex" especial per enquadernar.
I l' Artur ha fet la màscara de l' imàtge amb aeronflix vermell i la tinta tambè, ho ha estampar sobre una bossa de cotó.
La serigrafía es una técnica de impresión plana. Se utiliza normalmente para hacer reproducciones de arte, anuncios o para hacer decoración textil.
Permite de una forma sencilla reproducir cualquier tema decorativo sobre variados materiales de superficie plana: papel, metal, madera, porcelana, textil, plástico.
La tinta variará según el soporte a imprimir.
La mascara de la mariposa y los detalles los he cortado con la silhouette,lo he estampado sobre la tela "Geltex" especial para encuadernar . Artur ha hecho la máscara con aeronflix de color rojo y la tinta del mismo color , su estampación ha sido en una bolsa de algodón.

1 comentari:

Esther i Carla ha dit...

Com apliques tots els coneixements!