dijous, 27 de novembre del 2008

Targeta Nadal

Aquesta targeta es repartirà per els pares dels nens de l'escola. Són 85 targetes .Amb una cartolina blanca, l'he passat per la màquina Big Shot de la Sizzix amb unaplantilla d'embossing i : "TA-CHAN" màgia, surt aquesta meravella, desprès amb la Silouetthe i tallat les formes i he escrit un text a la part inferior. Aquesta targeta és un scraplift (queda més fi que dir que l'he copiat ) d'una targeta holandesa que em va agradar molt, l'he canviat una mica l'estil Peró s'assembla molt. Esta tarjeta se repartirá a los padres de los niños del cole donde haré los talleres, son 85 !!!! Con la cartulina blanca he hecho embossing con la Big Shot de la casa Sizzix, y " TA-CHAN" Magia , y con la silouetthe he hecho las figuras. Esta tarjeta es un scraplift (que queda mejor que decir que la he copiado) de una tarjeta que me gusto mucho ,le he cambiado un poco el estilo pero se parece mucho , mucho.

6 comentaris:

sonia ha dit...

Flipo amb tu Carme, no vegis les currades que et pegues.. i siii ja veig que al final hauré de comprar-me la sizzix i la silouetthe aiii (suspiro)

Esther i Carla ha dit...

Precioses. Copiant s'apren molt i a més és divertit la interpretació que fa cada un d'una mateixa idea.

Mariona ha dit...

Waaaaaaaaalaaaaaaaaaaa!!!
85!!!!!!!QUina currada!!!
Son molt mones!
Petonassos guapa!

Ana Sanz ha dit...

Nenaaa! Les teves feines son al.lucinats!!!! Sempre aconsegueixes superar l'ultim escrit i l'ultima feina feta! Felicitats per les teves obres (qüasi faraóniques ) i pel teu blog, que sempre em deixa veure el carinyo de les teves creacions!

Carmen ha dit...

Moltes gràcies, realment llegir els comentaris t' anima a seguir i et fa feliç!
petonets a totes
Carmen

Aroa ha dit...

Pero que chulas! sencillas pero muy bonitas.
Espero que el viaje de vuelta del domingo no se hiciese demasiado pesado.
Un placer haberte conocido en persona.
Un besazo.