diumenge, 23 de novembre de 2008

1 kit

Aquest kit, té molts detalls, tots els que son figures , marcs de fotos estan fets amb la Shilouette i amb la Big shot, un dia si voleu podem fer un crop. Segur que us enamoreu, es molt interessant, et pots fer tots els abecedaris que vulguis, tots els ornaments que et facin falta amb el teu paper. bé Ja direu, si no ets del món del scrap i vols saber com va , ningun problema, m'escrius un correu electrònic i parlem!!!!.
En cas que us interessi ràpidament, abans de Reis fem un crop , ah! i també us portaré la carta del Reis perquè ho demaneu!!!!!!!
Segur que teniu moltes preguntes, (gruix que talla, si es pot escriure, avantatges , inconvenients...tot el que jo sàpiga us informaré.
Este kit , tiene muchos detalles, todas las figuras , marcos de fotos están hechos con la shilouette y la Bigshot, un día si queréis hacemos un crop y os enseño como funciona.Si no eres del mundo del scrap y te interesa, ningún problema , me escribes un correo electrónico y hablamos!!!. Seguro que os enamoráis, es interesante, puedes hacer tus abecedarios , ornamentos con el papel que estés utilizando.
Bien ya diréis si os interesa, rápidamente preparo un crop antes de reyes, ahh! y también traeré las cartas de los Reyes para que lo podáis pedir!!!! Seguro que tenéis muchas preguntas, (grosor de papel que puede cortar, ventajas, inconvenientes, si se puede escribir y cortar.... todo lo que sepa os informaré).

1 comentari:

Ana Sanz ha dit...

la tentació és gran!!! Molt gran! el divendres en arribar a casa de li Fira... confeso que vaig enxegar l'ordinador per veure condicions i preus de les eines per poguer fer el que havia vist que tú portaves fet amb la teva shiloute!
Si l'eneveja fora tinya... però de la que no té malicia eh? Donç jo el divendres tinyosa perduda jajaja

Si la feu, miraré de venir!

Un petonet wapa!