dimecres, 26 de novembre del 2008

Taller àlbum origami

Aquest es l'altre àlbum que faré a l'escola de primària, a mi m'agrada molt, els he marcat tots els doblecs i on han d'enganxar el cartró per la portada i contraportada, espero que no els hi resulti molt difícil, ja us ho diré.
Els papers els vaig comprar a Scrap House a la fira, gràcies Roser per ajudar-me a escollir, (ho sento Sònia, ja veus que en tenia que fer uns quants!!!!) son de "My Mind's Eye" .
Totes les cintes ,tant d' aquest com del altre àlbum son de American Crafts i ho vaig comprar a la fira també , a Cromatismes, l' Àurea , gràcies també per la paciència i la teva amabilitat.
Bé , espero que us agradi!!!!.
TUTORIAL ÀLBUM ORIGAMI
45 Kits
Este es el otro álbum que haré en la escuela de primaria, a mi me gusta mucho, les he marcado todos los pliegues y donde tienen que enganchar el cartón de la portada y contraportada, espero que no les resulte muy difícil, ya os contaré.Los papeles los compré en la feria Creativa, que se hizo en Bcn este fin de semana, en Scrap House, gracias Roser por ayudarme a escoger los papeles, (la pobre Sonia cuando fué a buscarlos , me los había llevado todos!!!!) Son de "My Mind's Eye".Todas las cintas tanto de este como en el álbum estrella son de "American Crafts"y también los compre en la feria, en Cromatismes, donde Áurea también me ayudo y tuvo paciencia conmigo.Bien, espero que os guste.

9 comentaris:

sonia ha dit...

jijijij
Jo no em puc colar en aquest taller???
Nenaaa quina curradaaaaaaa, si ja els hi has deixat toooot preparat, segur que suuurt genial. Però tingues mooolta paciència jejeje. Segur que t'agradarà moolt l'experiència, ens hauràs d'explicar amb tot detall

tesascrap ha dit...

¡Qué pena no haber coincidido!, me hubiese gustado mucho conocerte en persona.
Estoy segura de que los talleres resultarán estupendos, y que sabrán valorar el cariño que pones en todo lo que haces.
Besos.

Esther i Carla ha dit...

Quina feinada! A més és preciós! A la Carla i a mi ens agradaria anar a aquesta escola. Una abraçada.

Ana Sanz ha dit...

Carme que macos i que ben preparats!
El teu entusiasme és contagiós i semble inesgotable! Has fet unes combinacions de papers precioses i el albums estan plens de detalls! Felicitats per una feina tan ben feta! Ara a disfrutar dels tallers!

Petonets!!

Carmen ha dit...

Tesa! que lástima, tampoco vi a Marisol!! Picauta, muy simpática, me dijo hola! y yo "Perdona, no te conozco" y ella :Soy Picauta!! y me hizo mucha ilusión, muy simpática, nos dimos un buen abrazo.
La próxima feria creativa , no voy a perder la oportunidad de veros .
besitos,
Carmen

Marisol ha dit...

qué organización!!! seguro que los talleres resultarán estupendos....van a quedar encantados contigo ¡seguro!
besitos

Mariona ha dit...

Quina pasada nena!!!!
M'encantaaaaaaaaaaa!!!
jijiji, potser et copio la idea....
A veure si ens veiem, que ultimament he estat una mica out!
Petons!

Mireia Sala ha dit...

Tots aquests kits tant ben posadets fan molt de goig !!!
Segur que disfrutareu moltíssim amb aquest taller.
Felicitats

EL TALLER D'SCRAP ha dit...

Com van anar els cursos??? Segur que van ser genials, amb la dedicació i la preparació amb que els vas preparar, n'estic convençuda que van ser un èxit. Petons i a veure si ens veiem un dia!!!