diumenge, 30 de març del 2008

PLANTILLES O DOODLE

Són genials, ajuden a fer els projectes més creatius, es la típica plantilla de sempre però amb formes molt maques, es pot utilitzar tan retoladors , com tintes. hi han varies mides, de (15cmx15cm) ó (30cmx30cm) ó (la mida d'un foli). Són de plàstic i es poden rentar amb aigua i sabó.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carmen,
Quina marxa que tens. Cada cop que miro el teu blog hi has penjat alguna cosa nova. Ja ets una experta i a més ens agrada molt tot el que hi poses. M'agrada molt veure't de nou en plena forma i amb tanta il.lusió per aquest hobby que ens fascina.
Una abraçada
Carla i Esther

sonia ha dit...

Hola Carme
No sabia que tenies blog, i en quant m'he enterat he entrat a xafardeijar. No sabia com treballaves i m'has deixat de pedra, m'encanten totes les cosetes que fas, els m.a sobretot. Ara ja et tinc clitxada, així que ara mateix et poso al meu blog. Ens veiem aviat.
Encantada de "reconeixe't"

Carmen ha dit...

ja,ja, gracies noies per el que diue, stic contenta!!!!
Carmen

Cromatismes ha dit...

Aaaaiiissss.. pos a mi aquestes plantilles no m'acaben d'agradar... Perquè vaig intentar utilitzar-les amb tinta i va sortir un xurro!!! jejejeje Amb rotulador o boli molt millor!! ;)

Anònim ha dit...

Hola
he descubierto tu blog leyendo el de Mireia. Yo también soy fan de las plantilles que usas. Voy a seguir visitandote que seguro que descubro maravillas como el mini album que acabo de ver
Un besote
maria-Helena de Madrid