dimarts, 9 d’agost del 2011

week in the life


Amb totes les fotos de la setmana passada, ara s'ha de fer el muntatge, jo vaig comprar unes plantilles a la pàg. de l' Ali Edwars, amb el photoshop només s'ha de substituir el quadres de colors per fotos i el quadre de text per el teu text, si algun dia ho vole-ho probar es molt senzill i queda perfecta!!!!
Con todas las fotos de la semana pasada , ahora hay que hacer un montage jo compré unas plantillas en la pàgina de Ali Edwars , con el photoshop es muy sencillo de hacer, se trata de sustituir los cuadros de color por tus fotos y el cuadro de texto por el que tu quieras poner, probarlo alguna vez, es facil y queda perfecto!!!.

dilluns, 8 d’agost del 2011

Diumenge Week in the life (31-7-2011)

L' esmortzar
L' ordinador L' scrapbooking La lectura El passeig per la montanya Les vistes

Dissabte-Week in the life (30-7-2011)

Avui m'he aixecat a les 9:00 del matí, tots dormen així que em preparo un café i aprofito per fer fotos de les vistes de la casa.
Aquest any ha vingut a passar uns dies un amic del Borja, el Gabriel , ara està ajudant al Nil a fer els deures.
Aprofito per preparar el montatge del "Week in the life" té molta feina!!
Les vistes desde la casa La casa es preciosa, el Luís amb les seves motos es feliç.
El Luís i el Borja

Divendres-week in the life (29 de juliol de 2011)

16h: Avui he acabat de treballar i ja estàn les maletes preparades, ahhh!!! el material de scrap no pot faltar mai!! ara si, ara ja ho tinc tot.
17h: El Nil com que ja sap que el viatge es llarg, em dedica un dibuix que ha fet al cotxe.
19h: arribem a Osca i la compra de cada any, al poble no hi ha ninguna tenda, ni forn, ni restaurants, així que tindrem que omplir el carro! Després de comprar sempre aprofitem a sopar al McDonals que hiha al mateix centre comercial, es molt maco aquest McDonals , al Nil li encanta. 22h: reprenem el viatge cap a Ayerbe, el paisatge es preciós.
23h: Ja em arribat al nostre destí, i que maco es aquest poble!!! El Luís i jo preparem les habitacions, primer del Borja i del Nil I per últim la nostra, que boniques són aquestes habitacions, fa dos estius les vam pintar i han quedat maquíssimes. Ara només queda gaudir de la setmana de vacances junt amb la família i els amics que tenim en aquest lloc.