dissabte, 22 de gener del 2011

Taller d' enquadernació

Descobreix la silhouette, la màquina de tall , próbala tu mateix al taller , vine i sabràs totes les posibilitats que té la màquina, com funciona, quins materials talla, etc.....
Descubre la silhouette, la máquina de corte, puébala tu mismo en el taller, ven y sabrás todas las posibilidades que tiene esta máquina, como funciona, que materiales corta, etc...
El dissabte, 19 de febrer, faré un taller d' enquadernació, he preparat un tutorial pas a pas perquè sigui fàcil enquadernar una vegada acabat el taller. Aquest tipus d' enquadernació es senzilla, amb milers de possibilitats creatives, divertit i molt "resultón".
Si vols aprendre aquesta tècnica no dubtis en apuntar-te ! a mi em va fascinar desde el primer dia que vaig fer un taller. Així que t' esperoooooo!!!
El sabado, 19 de febrero, haré un taller de encuadernación. He preparado un tutorial que también encuadernaremos paso a paso , para que sea fácil encuadernar una vez terminado el taller. Este tupo de encuadernación es sencilla, con miles de posibilidades creativas, divertidas y muy resultón.
Si quieres aprender esta técnica no dudes en apuntarte! a mi me encantó desde el primer día que hice un taller para aprenderlo. Así que te esperoooo!!!
Si tens alguna idea per fer un taller, pots utilitzar el espai d' aquesta galeria, aDa-bcn, està obert a tothom que volgui aportar coneixements. EL lloguer de la sala es de 50 Euros mig dia i de 100 Euros tot el dia, bé ja queda dit, i ja ho saps , anima'ttttt!!!!!!!.
Si tienes una idea para hacer un taller, puedes utilizar el espacio de esta galería , aDa-bcn, está abierta a todo el que quiera aportar conocimientos. El alquiler de la sala es de 50 Euros medio día y de 100 todo el día. Ahí queda dicho, ya lo sabes, animateee!!!!!!

6 comentaris:

Lourdes ha dit...

Fantástico Carmen...que tengas mucho éxito en el curso!

besos

naltin ha dit...

Buenos días, Carmen
Cuenta conmigo!!!
besos,
marisa

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Un projecte fantàstic!!! (com sempre)
Petons. Sílvia

Ana Sanz ha dit...

Carmen haig de fer un llibre de firmes per un casament i pot-ser podría aprofitar l'ocasió o al menys refrescar el que vaig aprendre amb tu al taller de Fem Scrap i fer després jo un llibre de signatures més personalitzat i adient!

A més també tindré l'opotunitat d' intercambiar unes paraules personalment a més de la posibilitat de veure la Silhoutte en acció sota les teves directrius!

Així que m'apunto al teu taller! Com ho haig de fer? La reserva, el pagament, els materials? Bé ja ens fas saber no?


Quedo pendent de les teves noticies! un petó!

Cartonnage Creativo by Ada. ha dit...

Carmen, mucha mucha suerte, se que va a ser un éxito total!!!! Estoy deseando ver fotos, así que no te olvides de hacerlas. Besos

Unknown ha dit...

Estic interessada e fer el taller, ncara hi queden places??, S'ha de fer alguna reserva?
Sònia
http://somiaencolors.blogspot.com/