dilluns, 24 de gener del 2011

SILHOUETTE =176,79 Euros

SUPEROFERTÓN EN Oh My Crafts
PACK (Máquina, vinilos para transferir en camisetas, paleta para fijar las imágenes en las camisetas, una tarjeta de 10 $ para bajarte imágenes on line,un c.d. con imagenes)
199$ + 46 $ Gastos envio = 245 $ que convertido en Euros 176,79 Euros
Acabo de ver un Superofertón, si estabas dudando en si comprarte o no la silhouette, seguro que ahora te la compras, si quieres ver que se puede hacer puedes ir a una de mis etiquetas silhouette o entrar en uno de los links que tengo referente a la máquina, aquí!!! al lado!!! en las listas que hay a mano derecha!!!!. MÍMATE UN POCO Y ANÍMATE!!.
Parece que me lleve comisión verdad??? ja,ja, en serio es una máquina genial, puedes hacer todo lo que tengas en la pantalla de tu ordenador, puedes convertir fotos a gráficos, puedes cortar vinilos para decorar tus camisetas, pegar el vinilo en cristal, paredes, personalizar tu casco de moto.
Estoy pensando en hacer un taller para explicar todo sobre esta máquina, posibilidades, tiendas, materiales que corta, etc.....

2 comentaris:

Elena ha dit...

Sí, sí!! fes un taller!!
Ptns!

Ana Sanz ha dit...

Hola Carmen!!!

Quan de temps feia que no et deixaba comentaris al teu blog! La veritat és que estat molt desconectada durant molt de temps, mesos... i encara que he fet algunes entrades al meu he fet visites rápides pels blogs de altres noies... ho sento... em disculpo per no haver-te fet saber que havia passat pel teu i em disposo ara mateix a recompensar-te!

Vec que continues fent enamorar a la gent de la Silhouette! Recordo encara quan et vaig coneixer a Creativa com parlaves d'ella i tu ets la fantástica culpable de que jo la tingui... però la veritat és que jo he fet un ús intermitent i de vegades he disfrutat molt d'ella i d'altres... donçs em possa dels nervis!

Així que si fas un taller sobre ella compte en mi!!!que em consten les moltes possibilitats que te i tinc ganes de treure-li tot el profit al 100%! I que si us plau algú em tregui de certs dubtes i problemes que tinc amb ella!

Un petonet Carmen i vaig ara mateix a fer un passeig endarrera del teu blog i comentar-te les teves entrades, a part d'apuntar-me al teu taller del 19 de febrer Fins ara!