dimecres, 1 de desembre del 2010

Diari d' advent

Ali Edwars ens proposa fer un Diari d' advent (del 1 de desembre al 24). El vaig a intentar fer aquest any !!!!!!!!!. Quasi tota la decoració que vejeu en els acetats l'he fet tallant amb la shilouette formes diferents, amb materials com el mateix acetat, cartolines , vinils, també he cosit amb la màquina diferents motius, espero que us agradi!!!! Aquest són alguns dels meus dissenys, encara no ho he acabat, ho aniré fent a mida que passin els díes. Ali Edwars nos propone hacer un Diario de adviento, (del 1 de diciembre al 24) . Lo voy a intentar hacer este año!!!! . Casi oda la decoración que veís en los acetatos la he hecho cortando con la shilouette diferente formas, con materiales como acetato, cartulina y vinilo, también he cosido con la màquina . Espero que os guste!!!! TALLAT (CORTADO)AMB SILHOUETTE AMB VINIL TALLAT (CORTADO)AMB SILHOUETTE Y VINIL TALLAT(CORTADO) AMB SILHOUETTE I VINIL TALLAT (CORTADO) CON SILHOUETTE I CARTOLINA IMPRÉS EN COLOR NEGRE SOBRE ACETAT A I FENT EMBOSSING AMB POLS DAURADA IMPRIMIDO EN COLOR NEGRO SOBRE ACETATO Y HACIENDO EMBOSSING CON POLVO DORADO TALLAT (CORTADO) AMB SILHUETTE I VINIL TALLAT (CORTADO) AMB SILHOUETTE I CARTOLINA TALLAT(CORTADO) AMB SILHOUETTE I CARTOLINA TALLAT (CORTADO) AMB SILHOUETTE SOBRE ACETAT I ENGANXAT AMB LA COLA AMB SPRAY "3M" COSIT AMB LA MÀQUINA DOS ACETATS I POSATS 2 MOTIUS DINS /COSIDO CON MÀQUINA DOS ACETATOS Y PUESTOS 2 MOTIVOS DENTRO TALLAT(CORTADO) AMB SILHOUETTE I COSIT AMB MÀQUINA SOBRE ACETAT JA ESTAMPAT. TALLAT (CORTADO) AMB SILHOUETTE SOBRE VINIL.

7 comentaris:

Cartonnage Creativo by Ada. ha dit...

Increible todo lo que haces!!!!
Una pregunta técnica, yo tengo la silhouette pero todavía no me he puesto en serio con ella por falta de tiempo, pero quería preguntarte si me puedes aconsejar sito donde comprar recambios, vinilos, etc.... Me sería de gran ayuda. Gracias y bs.

Tres somnis ha dit...

Impresionant!!! sempre innovant!!!
Petons
Miriam

Esther i Carla ha dit...

Sense paraules.......

Elena ha dit...

Mare meva!! estan genials! apa, que las silu deu treure fum ,eh?
Ptns!

[sare'h! Ö ha dit...

jo vull un album aixi carmen!!!
es molt macco!! petns, sara

Carmen ha dit...

Que macos son aquest dibuixos!!!!! m' encantan, son molt divertits!!
com els teus noms dels bolcs, "sin escribir" "en blanco" ja,ja, jo he picat perquè hi entrat als dos!!!
Petonets cosineta,

Ana Sanz ha dit...

Sobresalient!!! Que dic! matrícula d'honor! reconeixo molts dels dissenys que talla la SIlhouette, peró tinc molts problemes amb ella com ja the dit en els altres comentaris! jajaja Quina enveja més sana que et tinc!

Preciós el teu diari d'advent! te la teva signatura personal d'estil i elegància! I t'has superat en la multiplicació de caracter exponencial (si és que matemáticament es possible aquesta expresió) respecte de les possiblitats de la Silhouette! jajaja

Un abraçada