divendres, 26 de novembre del 2010

Art Journaling

De vegades sents la necessitat de dir el que sents , aquesta es la millor forma que he trobat, amb l' Art journaling expresses el que tens dins , el que no es veu però sovint s' entreveu.
Sovint la vida, la gent o un mateix ens anem destrossant la vida , jo he fet aquest art journaling perquè hi han problemes que no sóc capaç de resoldre, em superen i no veig més enllà. Per això dono gràcies a la gent com la Cristina, que sempre hi són , sempre, per fer-me una abraçada i
fer-me veure la realitat d' una forma més lleugera. Estic immensament agraïda a tenir bons amics sempre disposats a donar-me un gramet d' amor. Gràcies.
A veces sientes la necesidad de decir lo que sientes. Ésta es la mejor forma que he encontrado con el Art Journalig expresas lo que tienes dentro, lo que no se ve pero se entreve.
A menudo la vida, la gente o uno mismo nos vamos destrozando la vida, yo he hecho este Art Journaling porque hay problemas que no soy capaz de resolver, me superan y no veo más allá. Por eso doy las gracias a gente como Cristina , que sempre están, siempre, para darme un abrazo y hacerme ver la realidad de una forma más ligera. Estoy inmensamente agradecido por tener buenos amigos siempre dispuestos a darme un gramito de amor. Gracias.

5 comentaris:

SECUNDÀRIA A ha dit...

Me encanta, te ha quedado chulísimo! Ánimo y un besito*

Rosana ha dit...

A mi tb me gusta mucho el resultado, ;) como todo lo que haces.
Besitos,
Rosana

Esther i Carla ha dit...

Que bonic! Si que és important tenir aprop la gent que estimes i que t'ajuda,
Una abraçada

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Molt expressiu! Sí que és una sort comptar amb amics així i també saber-ho valorar com fas tu.
Una abraçada. Sílvia

Ana Sanz ha dit...

Ainsss... com em sona aixó de no ser capaç de superar alguns petits problemes que per la nostra incapicitat de veure altres prespectives ens pesen com auténtiques pedres de molí!

I veritablement és importantísim, de gran ajuda i alliberador tenir gent que ens estima i que una vegada i un altre, son capaços de dornar-nos un visió com tu dius més lleugera del que ens amoïna.

D'altre banda el teu art journaling per descriure i plasmar el que expliques a la entrada és de lo més plástic. La representació del trocets té un aire trist... peró la imatge de l'abraçada i el que has escrit ho compensa la tristor amb escreix!

Finalment deixa'm dir-te i per si et serveix en aquest moments que et sents feta a trocets... que personalment, jo et trobo una persona sencera, integra, sensible i amb una alegría interior i amb un esperit generós com poques persones! Així que no et deixis desfer!

Un petó molt gran per quan el necessitis!