dijous, 21 d’octubre del 2010

Pequeñas bandejas para grandes frases

Per la festa vaig comprar unes safates de 10 cm x 10 cm a una de les tendes de "mucho más"
vaig imprimir enes frases perquè la gent ho pogués llegir quan s' acabessin les patates, o ganxets o el que hi hagués per menjar. La veritat es que no sé si va tenir gaire éxit però jo m'ho vaig passar molt bé fent-ho.
Para la fiesta , compré unas bandejas de 10cm x 10 cm que venden en las tiendas de "Mucho más" e imprimí unas frases, añadí pequeños troqueles. Así cuando se fueran acabando las patatas, ganchitos, pudieran leer la frase, la verdad es que no sé si tubo mucho éxito pero a mi me gustó la idea!!! y me lo pasé muy bien haciéndolo.

2 comentaris:

Lourdes ha dit...

A mi me parece fantástica la idea!.... ciertamente mucha gente no se da cuenta de aquellos pequeños detalles, sin embargo hay otros tantos que como a mi, me han parecido geniales!

Molta feina Carmen!

Besos

Ana Sanz ha dit...

Vet aqui on és l'éxit! En lo bé que tu t'ho vas passar fent-les! Enacara que reconec i t'entec quan dius que no saps si van tenir gaire éxit... ains ...cuantes coses ens passem per alt de vegades i quina poca atenció es demostre pels petits detalls en ocasions...

De totes maneres, tu no deixis mai de cuidar aquest "grans" detalls que sempre haurá qui els advertirá i valorará i tu gaudiras doblement, d'aquest moments i quan els facis!