dijous, 21 d’octubre del 2010

Àlbum de fotos 18 aniversari Borja


Li he regalat al Borja un àlbum de fotos, on hi ha tota la seva vida, es veu com va creixent, la família, els amics, les mascotes que ha tingut, els esports que ha practicat. A banda de que l'àlbum sigui lleig o bonic físicament, té un gran valor sentimental, perquè té recopilats molts dels moments viscuts, crec que tots en tindríem de tenir un. He fet una sèrie de sobres per posar dins les felicitacions del tota la gent que surt a l' àlbum que vam ser els que vam estar junts a la festa sorpresa que li vam fer el dissabte passat. Con tot el que faig, ho he fet amb molt d' afecte , quan acabes sempre milloraries coses, però m' agrada molt com a quedat!. Aaahh! per cert , al Borja li va agradar molt , molt i moooolt, .... i això es el millor de fer un regal, el somriure i l' abraçada!.
El cartró, i les lletres i números els he comprat a Blokum per poder fer el bloc d' anelles.
Le he regalado a Borja un álbum de fotos, donde hay fotos de toda su vida, se ve como va creciendo y cambiando, la familia, los amigos, sus mascotas, los deportes que ha practicado. A parte de que el álbum sea bonito o no físicamente, tiene un gran valor sentimental, porque están recopilado muchos momentos vividos, que le transportaran a días pasados, creo que todos tendríamos que tener uno!!!. He hecho algunos sobres para que todos los que salen en el álbum le escriban unas palabras y guardarlo dentro. Cuando terminas el trabajo siempre cambiarías cosas, pero me gusta mucho como ha quedado.
Aaaahhh!! por cierto a Borja le gusto muchísimo. ...... I eso es lo mejor de hacer un regalo!! la sonrisa y el abrazo.
El cartón y las letras y números los he comprado en Blokum para poder hacer el blog de anillas.

6 comentaris:

Tres somnis ha dit...

Carai Carme!!!! si que estas productiva... el álbum molt, molt elegant.
Petons, Miriam

Anònim ha dit...

Me encantan la idea y la estructura, la página con todas las fotos es genial, ver cómo crecen...

Esther i Carla ha dit...

m'encanta Carmen. Ja sabia jo que seria preciós

Leire ha dit...

Te ha quedado muy chulo, besoss

Almudena ha dit...

M'encanta. Té una línia molt senzilla, però superelegant. Penso que serà un projecte que m'inspirarà en properes ocasions.

Ana Sanz ha dit...

100% amb tu! Al marge de l'estètica (que és important, és clar!) esta la vessant emocional del que un treball com aquest representa i aixó no té preu! Els papers, les composicions, els detalls i l'estructura son genials i elegants com totes les teves feinas, i es podem intentar emular, però la part dels sentiments és personal e instransferible i aquí está el gran valor afegit de feines com aquesta!

Felicitats a tu, per la feina tant ben feta i pel Borja doblement! Pel seu aniversari i per haver tingut la sort de ser receptor d'un regal tant espectacular, personal i plé de sentiment.

Ah! i per acabar! jajaja és clar! que tots hariem de tenir un llibre com aquest! On hag de signar pre rebre'l?

Un petó!