dimarts, 1 de desembre del 2009

Ali Edwars Week nine

Aquesta setmana teníem que explicar un dia de la nostre vida, jo ho vaig fer el divendres 26 de novembre. Un dia especial , al matí una visita d' una persona molt maca e important per a mi, a la tarda, la fira Creativa, tot l' any esperem aquests dies. I de fet va ser molt maco. Cada any es millor.
Si podeu fer-ho un dia es interessant i divertit. Esta semana teníamos que explicar un dia de nuestra vida, yo lo hice el viernes 26 de noviembre, un dia especial. Por la mañana vino a visitarse una persona especial para mi, por la tarde Creativa , bueno ya sabeis que se siente, caras conocidas, caras nuevas, encuentros con amigas que sólo lees en el blog o que no tienes mucha oportunidad de coincidir por falta de tiempo. iv>iv>Si podeís algun dia y teneís ganas hacerlo, es interesante y divertido.

4 comentaris:

Esther i Carla ha dit...

Trobo que després d'un dia tan especial queda preciós poder-lo explicar com ho has fet tu. Una abraçada.

Geyna ha dit...

Al final fuimos un monton de gente a Creativa y fue un dia estupendo. Ya he visto las cositas que hicistes en el taller y te quedaron geniales ahora ya nos enseñaras donde mas las utilizas.

Mariona ha dit...

Quina bona idea!!!
Jo haig de saber com fer una foto amb varies fotos, jejeje. Ja m'ho ensenyaràs perquè queda molt divertit! I la idea de recollir el que passa durant un dia també em sembla genial!

petunicus!

BertaiPolete ha dit...

Quina il.lusió de veure'm i poder haver compartit "el dia de la teva vida".
Un petó
Maica