dijous, 19 de novembre del 2009

Ali Edwars Week six




Layout doble, partin d' una plantilla que ens proporciona l' Ali Edwars , he fet la meva  família , els meus avantpassats . Aquestes fotos que ara es veuen en un moment , en van costar molt de conseguir, vaig anar a casa dels tiets, dels avis, dels pares a remanar i a parlar una miqueta amb ells també de com va anar la vida en aquells temps. Sens dubte això deu ser l' esencia del scrapbooking. GENIAL.


layout doble, partiendo de una plantilla que nos proporciona Ali Edwars he hecho mi trabajo sobre mis antepasados. Estas fotos que ahora se ven en un momento, me costaron mucho de conseguir, he ido a casa de mis tios, abuelos, padres, las he escaneado todas y he aprovechado para hablar con ellos para que  me explicaran un poquito que fue de  ellos , como vivieron...  Sin duda esto debe ser la esencia del scrapbooking. Muy interesante.

6 comentaris:

Rosana ha dit...

Que preciosidad.
Me encanta el texto y las fotos son un gran tesoro familiar.
Besitos,
Rosana

Anònim ha dit...

Con sempre tot ple de sentiment i de un gust exquisit, ja ho saps, m'encanta tot lo que fas, sincer i amb un estil net i fresc.
Una forta abraçada
silvia segura

Esther i Carla ha dit...

Hola Carmen
Quines coses més boniques i interessants que fas. Ets una persona positiva i amb uns grans valors. Amb aquest curs ho demostres.

BertaiPolete ha dit...

Fantàstic Carmen !!!
És sensacional veure totes les fotos juntes i l'adaptació que n'has fet, amb les teves paraules i la transformació al català del material de l'Ali E.
Un petó.
Maica.

kristintxo ha dit...

Me encanta!! Uno de los layouts con más historia que he visto nunca.
Me repito, me encanta!!

Anònim ha dit...

pourquoi pas:)