diumenge, 18 d’octubre del 2009

Ali Edwars Week three

Aquesta setmana havíem d' escollir moments de la nostra vida i explicar una mica els sentiments d' aquell moment que recordem.
Esta semana teníamos que escoger momentos de nuestra vida y explicar que recuerdos tenemos de ellos, que sentimiento nos quedó.

1 comentari:

Ana Sanz ha dit...

Hola Carmen!

Ara feia dies que no pasejava pels blocs amics i ès fantástic tornar i trobvar treballs com el teu! He vist també el treball de la Maica d'aquest taller que feu juntes i sempre llegeixo el vostres escrits...no ès per tafaneria que ho faig, si no per plaer, disfruto llegint-vos. Aquest tller de la Ali em semble xulísim i també li deia a la Maica que em sembleu molt valentes de fer aquests tallers que son en anglés, m'heu d'animar a fer el proper, perque sempre veig que dieu que us apunteu i tinc una mica de borrisol, però quan veig les feines llavors ès enveja, bona, però enveja al cap i a la fi, però també admiració i més admiració que enveja, que consti!

D'altre banda... ains! serà veritat alló que diuem en castellà "Tiempos pasados siempre fueron mejores..." perque jo tembé guardo els records d'infancia i joventut amb gust dolç i amb sensació absoluta de manca de problemes...pot-ser ès veritat o pot-ser ès obra del maquillatje de la memòria?

Bé Carmen! Donar-te les gràcies per compartir aquest treballs tant maravellosos i intims!

Un petó i una abraçada!