dijous, 25 de juny del 2009

TARGETES PER LES PROFES DEL NIL

Aquestes targes les vaig fer per els profes del Nil en nom de tots el nens i nenes de P4, encara que no vaig poder estar quan els hi van donar m'han dit que els hi va agradar molt, cosa que m' alegra. Vaig comprar les formes a Blokum, costen 20 cèntims cada una, les vaig pintar, vaig tallar els noms amb la Shilouette i vaig fer l' embossing amb la big shot.
Estas tarjetas las hice para los profes de Nil, en nombre de todos los niños de P4, aunque no pude estar cuando se las entregaron me dijeron que les habían gustado mucho, cosa que me alegra.
Las formas las compré en Blokum, valesn 20 céntimos cada una, las pinté, corté los nombres con la Shiluette con vinilo adhesivo e hice el embossing con la Bigshot.

9 comentaris:

judith ha dit...

hola guapa te ha quedado muy bonitas!!!

kristintxo ha dit...

Silhouette, Big Shot... si es que estás hecha una profesional!!!
Muy bonitas, por cierto!!!
Petons

Rosana ha dit...

Hola:
Que bonitas, estarán encantados todos los profes y las formas del blokum son una chulada.
Besitos,
Rosana

Ana Sanz ha dit...

Hoal Carme!!!! També jo he trobat a faltar el pasejar pels vostres blogs i saludar-vos, però la veritat ès que no he estat gens activa i no he fet res de scrap fins fa un setmana i tampoc m'he conectat enlloc... però aixó s'ha acabat!!! Aqui estic altre cop!

Haig de felicitar-te per aquestes targetes tan boniques, però sobre tot pel partit que li treus a la silhouette!!!! Ets una màquina!!! Jo encara no he encetat els materials de vinil que varem demanar... Em fa vergonya de dir-ho però ès la veritat aixi que hauré de posaar remei aviat no? Entec que estiguesin contestes totes les persones que vanr ebre una targeta de las teves!

D'altre banda, no saps com us envejo a tu i la Maica amb el domini que teniu del photoshop com per apuntar-vos a aquest curs! He decidit posar-me piles i intentar aprendre una mica pel meu compte... jejeje ja t'explicaré com em va.

Per acabar... que estic contenta d'haver tornat i que ja aniré visitant-te al teu blog! PETONS I UNA ABRAÇADA!

Esther i Carla ha dit...

Quin detall més bonic! Estic segura que els professors han estat supercontents és un record que no s'oblida. Una abraçada.

Elia ha dit...

Geniales! seguro que les han encantado! Todo un detallazo desde luego!
Un beso!

BertaiPolete ha dit...

precioses, ja jo saps, i una mostra d'estimació molt important. Penso que ha estat un regal molt ben rebut. I el que tu pots fer amb aquestes formes !!! una passada !!!
un petó
Maica

Rosana ha dit...

Hola guapa:
Te he dejado un regalito en mi blog.
Besitos,
Rosana

Salón CREATIVA ha dit...

¿Te gusta el scrapbooking? ¡Participa en nuestro concurso!

El Salón Creativa y la tienda de scrapbooking de Barcelona Blokum, os invitan a participar en el Concurso Scrapbooking Creativa 2009. Bajo el tema Mi Vida Contigo / Mi Vida con Vosotros, el autor o autora del proyecto explicará en primera persona a través de imágenes y palabras esa relación tan especial.


La participación es gratuita, y estará abierta hasta el 20 de septiembre. Puedes consultar todos los detalles y aclarar tus dudas en el siguiente link:

http://www.creativa-spain.com/Contests.aspx