divendres, 23 de maig del 2008

Miniàlbum de sobres

Aquest mini àlbum ja el vaig fer però en paper diferents, aquesta vegada ho he fet amb papers de Cherry Art, la família MOROCCO . Es un àlbum molt senzill de fer però a la vegada molt laboriós. Crec que el resultat es ben vistós i bonic. L'etiqueta la vaig fer aquest estiu amb la meva neboda Anna, quan fèiem proves amb fimo , boles de collarets i ràfia.
Este álbum ya lo hice anteriormente pero con papeles diferentes, esta vez son de Cherry Art y de la familia MOROCCO. Me gustan mucho. Este álbum de sobres es sencillo de hacer pero muy laborioso. Creo que el resultado es vistoso y bueno. La etiqueta de la portada la hice con mi sobrina Anna en verano, cuando hicimos pruebas con fimo, cuentas de collares y rafia.


6 comentaris:

Esther i Carla ha dit...

Una altra vegada preciós. M'agrada molt la combinació dels papers. I per acabar fas unes presentacions amb les fotos al photoshop que fa que el teu blog sigui impecable.
Una abraçada.

Mariona ha dit...

QUe guai!! Es xulíssim!!!

M'encanten els color i com ho combines. Simplement genial!!

Em fa molta ilusió poder-nos conèixer i gràcies per interessar-te per mi i la meva feina.

Un petonàs i fins dimecres!!

Bea ha dit...

Creo que los mini álbumes son tu especialidad. Tengo esos papeles y me resultan tan bonitos que me da miedo tocarlos... Precioso trabajo!

Carmen ha dit...

A mi me pasa muchas veces , tengo papeles tan bonitos que me da mucha pena gastarlos, pero al final con mucho miedo como dices tu por no fastidiarlos vas cortando con la cicalla y a la vez vas repitiendo 5 x 5 cm,, 5 x 5 cm para no equivocarte. En fin en dos palabras. TE ENTIEDO.
gracias por opinar Gilda.
Carmen Bcn

Liana ha dit...

Muy laborioso, muy bien acabado y combinado.

Anònim ha dit...

M'encanten aquests albums, saps d'alguna pàgina que expliqui com fer-los pas a pas, ja que sóc una novata
Gracies