dilluns, 16 de maig del 2011

Del Japó a l' Àfrica

Després de l' experiència del Japó molt gratificant per a tothom ,tinc la oportunitat de poder col.laborar en uns tallers solidaris que organitza la Fundació Barraquer per les expedicions que realitza'n a l' Àfrica per operar als nens i grans, per donar ulleres i tornar la visió al màxim de gent possible. Si vols col.laborar en aquesta acció solidaria, informa't aquí, si vols reservar la teva plaça , escriu a fundacion@barraquer.com ja que aquesta vegada són limitades a 8 persones per taller.
T' espero!!! Junts farem un món millor!!
La donació mínima es de 15 Euros.
Com al taller solidari del Japó, l' Esther i la Marisa m' ajudaran a realitzar els taller, Moltes gràcies!!
Después de la experiencia de Japón , muy gratificante para todos, tengo la oportunidad de poder colaborar en unos talleres solidarios que organiza la Fundación Barraquer, para las expediciones que organizan a África, para poder operar a niños y mayores, para donar gafas y devolver la visión al máximo de gente posible.
Si quieres colaborar en esta acción solidaria, informate aquí , y si quieres reservar tu plaza escribe a fundacion@barraquer.com.
Te espero, juntos haremos un mundo mejor!!
REALITZACIÓ DE CAIXA I LLIBRE
dilluns, 30 de maig de 18h a 19h
Dimecres , 1 de juny de 17h a 18h
Ja tinc els kits preparats per 16 persones!!!.
Els papers els he comprat a Cromatismes i per internat a Cartonnage Creativo by Ada.
REALITZACIÓ D' UN ESTOIG I ENQUADERNACIÓ JAPONESA
Dilluns , 30de maig de 17h a 18h
Dimecres, 1 de juny de 18h a 19h
Realització d' un estoig i un cosit estil japonés, tot el material està inclós en el taller.

divendres, 6 de maig del 2011

Miniálbum Flag book

Este miniálbum se llama Flag book , se utiliza para hacer libros de artista, como álbum de fotos .para poner targetas, felicitaciones, etc.. Es muy sencillo de realizar y tiene un efecto visual muy llamativo. El papel decorado lo he comprado en la tienda on-line Cartonnage Creativo , pásate y mira que papeles más chulos tiene Ada!!!