diumenge, 24 d’octubre del 2010

Art Journaling

Aquest estiu vaig anar al dessert amb quatre amigues , un viatge especial, de vegades difícil per les diferències culturals, pero molt enriquidor.
La silueta del camell i el bereber sentat , les he tallat amb la silhouette, he buscat una imatge al google de camell i després l'he passat a punts al programa de la silhouette i a quedat genial, ho vaig retallar amb una cartolina negra per contrastar.
TUTORIAL TARGETA Fem scrap ha proposat a qui volgui , fer unes targetes nadalenques solidàries per laResidencia Vallparadís de l’Ametlla. Amb molt d' amor cap a les persones que estàn a la Residencia de l' Atmella!!!!!
Fem Scrap ha propuesto a quien quiera hacer unas tarjetas navideñas para la Residencia Vallparadís de l' Atmella. Os muestro mi aportación, con mucho amor para las personas de la Residencia de l' Atmella.

dijous, 21 d’octubre del 2010

Pequeñas bandejas para grandes frases

Per la festa vaig comprar unes safates de 10 cm x 10 cm a una de les tendes de "mucho más"
vaig imprimir enes frases perquè la gent ho pogués llegir quan s' acabessin les patates, o ganxets o el que hi hagués per menjar. La veritat es que no sé si va tenir gaire éxit però jo m'ho vaig passar molt bé fent-ho.
Para la fiesta , compré unas bandejas de 10cm x 10 cm que venden en las tiendas de "Mucho más" e imprimí unas frases, añadí pequeños troqueles. Así cuando se fueran acabando las patatas, ganchitos, pudieran leer la frase, la verdad es que no sé si tubo mucho éxito pero a mi me gustó la idea!!! y me lo pasé muy bien haciéndolo.

Àlbum de fotos 18 aniversari Borja


Li he regalat al Borja un àlbum de fotos, on hi ha tota la seva vida, es veu com va creixent, la família, els amics, les mascotes que ha tingut, els esports que ha practicat. A banda de que l'àlbum sigui lleig o bonic físicament, té un gran valor sentimental, perquè té recopilats molts dels moments viscuts, crec que tots en tindríem de tenir un. He fet una sèrie de sobres per posar dins les felicitacions del tota la gent que surt a l' àlbum que vam ser els que vam estar junts a la festa sorpresa que li vam fer el dissabte passat. Con tot el que faig, ho he fet amb molt d' afecte , quan acabes sempre milloraries coses, però m' agrada molt com a quedat!. Aaahh! per cert , al Borja li va agradar molt , molt i moooolt, .... i això es el millor de fer un regal, el somriure i l' abraçada!.
El cartró, i les lletres i números els he comprat a Blokum per poder fer el bloc d' anelles.
Le he regalado a Borja un álbum de fotos, donde hay fotos de toda su vida, se ve como va creciendo y cambiando, la familia, los amigos, sus mascotas, los deportes que ha practicado. A parte de que el álbum sea bonito o no físicamente, tiene un gran valor sentimental, porque están recopilado muchos momentos vividos, que le transportaran a días pasados, creo que todos tendríamos que tener uno!!!. He hecho algunos sobres para que todos los que salen en el álbum le escriban unas palabras y guardarlo dentro. Cuando terminas el trabajo siempre cambiarías cosas, pero me gusta mucho como ha quedado.
Aaaahhh!! por cierto a Borja le gusto muchísimo. ...... I eso es lo mejor de hacer un regalo!! la sonrisa y el abrazo.
El cartón y las letras y números los he comprado en Blokum para poder hacer el blog de anillas.

Fabricació del paper Japonés

Avui a la Llotja de Barcelona s'ha fet una demostració de fabricació de paper artesanal japonès, per això han vingut del Japó els mestres Norito Hasegawa, Shingo Nishimura y Kanji Nakahara.
Ha estat molt interessant, Desprès d' explicar el procediment des de les arrels de unes plantes fins la fabricació del paper ens han deixat fer un full a cadascun dels assistents.
Hi haure'n altres actes per si podeu assistir de ben segur que seran interessants. Si voleu mirar informació passeu per el bloc de
Viernes 22 de octubre de 10:00 a 14:00 en la Facultat de Belles Arts, c/ pau gargallo 40 Barcelona. Viernes 29 y sábado 30 de octubre en el Museu Molí Paperer de Capellades, c/ pau casals s/n Capellades (inscripció prèvia .
Hoy en la Llotja de Barcelona , en el barrio de Sant Andrés se ha hecho una demostración de la fabricación de papel japonés, por esta razón han venido unos maestros artesanos de Japón:Norito Hasegawa, Shingo Nishimura y Kanji Nakahara.
Después de explicar el procedimiento de fabricación desde la raíz de las plantas hasta la fabricación del papel , nos han dejado hacer una hoja a cada unos de los participantes.
Durante este mes de octubre habrán más actos , si queréis y podéis asistir , os dejo el link de Helene Genvrin.

FIESTA DE CUMPLEAÑOS

He fet uns quants gerros per una festa de 18e aniversari del Borja, vaig pensar a fer amb la mide d' una botella diferents gerros. El paper té un granulat de punts i el vaig comprar a U3U, la tenda de scrapbooking entre altres hobbies que està al carrer Muntaner, 131, on està la Susana que es molt simpàtica i em va atendre molt molt bé i la Marisa que fa tallers a U3U i que moltes coneixem del scrap , una gran il.lustradora i també molt amable, agradable i simpàtica . La estrella de cartró la vaig comprar a Blokum, tenen moltes formes de moltes mides, m' agraden molt, també venen lletres sueltas. A cada gerro hi han alguns cercles amb números i fotos més o menys de l' edat que posen els cercles. En vaig fer sis perquè les taules eren molt llargues perquè quedés ben repartit, la veritat es que una vegada posat, em va agradar molt com va quedar!!!!! He realizado unos cuantos jarrones para la fiesta de Borja (18 años), aquí veréis que os explico como lo he hecho, el papel tiene textura de puntitos, es muy bonito , lo compré en U3U, una tienda de scrapbooking a parte de otros hobbies ,que está en la calle Muntaner .131, en Barcelona. Susana , es la dueña y me atendió muy bien, es muy amable , también está Marisa que muchas conocemos del scrapbooking, es ilustradora y hace talleres en la tienda. También es muy atenta, amable y simpática. La estrella de cartón la compré en Blokum, tienen muchas formas hechas con cartón de varios tamaños muy chulas, también tienen letras sueltas. Espero que os guste. Hice seis jarrones porque la mesa era muy larga , para que quedará más repartido. La verdad es que una vez puesto, le daba un toque muy chulo!!!!.

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Llibre d' enquadernació

He comprat aquest llibre a Amazon és una passada!!!!! fa díes Helene Grenvin que fa tallers d' enquadernació molt bons, ens va ensenyar aquest llibre, a mi em va agradar molt i ara l'he comprat, hi han moltes idees , moltes formes diferents d' enquadernar, val la pena, surt per uns 18 Euros, amb ports inclosos. Si t' agrada el món de l' enquadernació ,EL NECESSITESSS!!!!, no dubtis en comprarlo o per regalar també genial. He comprado este libro en Amazon y es una pasada!! hace ya unos dias que Helene Grenvin que hace talleres d' encuadernación en Barcelona muy buenos, nos enseñó este libro, a mi me gustó mucho y ahora me lo he comprado, hay muchas ideas y encuadernaciones diferente de encuadernar, vale la pena. Sale por unos 18 Euros con portes incluidos. Si te gusta el mundo de la encuadernación ,LO NECESITAS!!!, no dudes en comprarlo para ti o para regalar también será genial.
Páginas interiores, he puesto dos ,pero hubiera puesto todo el libro porque son todas las encuadernaciones tan bonitas, originales, delicadas.....

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Llibreta de notes

He realitzat una llibreta de notes, el tipus d' enquadernació es sencill de tapa solta, però l'he fet de forma que es vegi el cosit.
He realiado una libreta de notas . El tipo de encuadernación es la sencilla de tapa suelta, pero lo he hecho de forma que se ve el cosido.