dimarts, 26 de maig del 2009

LO (màgic)

LLIBRE-DEDICATÒRIA

M' han encarregat un altre llibre dedicatòria, aquesta vegada es per una mare que té 83 anys i li regala al seu fill, l' escrit es molt maco, jo he escanejat les fotos , he composat el text que ella em va donar i he fet l' enquadernació . He intentat donar el caliu que es mereix. Com que el noi era excursionista l' he fet de color vius com el taronja combinat amb colors alegres .
Quan entrego un llibre el que he dedicat temps, carinyo i molta cura perque sigui bonic , tinc un sentiment extrany com aquell que tens quan despedeixes algú que has recièn conegut i estimat i saps que no tornaras a veure, però desprès penso, per aixó els fas , per entregar.

Me han encargado otro libro dedicatoria, esta vez una madre que tiene 83 años , se lo regala a su hijo que hace 50 años, el escrito es precioso, yo he escaneado las fotos , he hecho la composición del texto y la encuadernación, he intentado dar el calor que se merece. Como el chico era excursionista he utilizado colores vivos y alegres de montañisno.

dimarts, 19 de maig del 2009

OFERTA SILHOUETTE (187 Euors)

Si os interesa la Silhouette, la he visto en Scrapy Land de oferta a 199 $ + 55 $ de envío ,
traducido: 146 Euros + 40Eurosde gastos de envío).Total 187 Euros.
La máquina es genial, y hay un foro en español y francés- Crafty, donde nos encontraréis alguna de nosotras que ya nos vamos registrando . Se pueden bajar imágenes para cortar y se aprenden muchas cosas. Vale la pena.

diumenge, 17 de maig del 2009

LO (mistic)

Curs de serigrafia

Aquesta vegada hem estampat amb dos , he estampat samarretes. davantals, tela per enquadernar i més. Com sempre ha estat molt interessant, creatiu i divertit. El disseny l'he tallat amb la silhouette, La furgoneta caravele primer l'he dibuixat , després l'he escanejat i per últim l'he tallat amb la silhouette.
Esta vez hemos estampado con dos tintas, una vez preparada la plancha he estampado camisetas, un delantal, tela para encuadernar y más... Como siempre ha sido interesante, creativo y muy divertido. El diseño de la furgoneta, primero lo he dibujado, después lo he escaneado y finalmente lo h cortado con la silhouette.

dissabte, 9 de maig del 2009

divendres, 8 de maig del 2009

SILHOUETTE (transferir imatges)

El vinil transferible és imprescindible per poder traspasar qualsevol imatge o motiu del vinil al suport. Val el mateix que la resta de vinils uns 7 $ i va genial.
El vinilo transferible es imprescindible si tienes la silhouette para poder traspasar cualquier imagen o texto del vinilo a tu soporte. Cuesta lo mismo que el resto de rollos de vinilo, unos 7 $ y va genial.

Curs de serigrafía al Poble Espanyol

La serigrafia es una tècnica d' impressió plana. S' utilitza normalment per fer reproduccions d' art, anuncis o per decoració tèxtil. Permet d' una forma senzilla reproduir qualsevol tema decoratiu sobre molts material de superfície plana:paper, metall, fusta, porcellana, tèxtil, vidre, plàstic. La tinta variarà segons el suport a imprimir.
La màscara de la papallona i els detalls els he tallat amb la silhouette, amb vinil transparent adhesiu , ho he imprés sobre tela "Geltex" especial per enquadernar.
I l' Artur ha fet la màscara de l' imàtge amb aeronflix vermell i la tinta tambè, ho ha estampar sobre una bossa de cotó.
La serigrafía es una técnica de impresión plana. Se utiliza normalmente para hacer reproducciones de arte, anuncios o para hacer decoración textil.
Permite de una forma sencilla reproducir cualquier tema decorativo sobre variados materiales de superficie plana: papel, metal, madera, porcelana, textil, plástico.
La tinta variará según el soporte a imprimir.
La mascara de la mariposa y los detalles los he cortado con la silhouette,lo he estampado sobre la tela "Geltex" especial para encuadernar . Artur ha hecho la máscara con aeronflix de color rojo y la tinta del mismo color , su estampación ha sido en una bolsa de algodón.

dissabte, 2 de maig del 2009

RECORDATORI PRIMERA COMUNIÓ

Detalls que donarà la Júlia per la seva Primera Comunió, he comprat les caixes i les perles (de Artoz) al Abacus i les he folrat amb paper de la marca S.E.I. i col·lecció doodley-doo girl, a dintre hi han unes trossos de paper blaves que vaig comprar a Raima (són àcid free!! que curiós no?). A dins hi ha un clauer que va comprar la mare per regalar però com que no li agradava la caixa negre amb la que hi anava em va demanar alguna idea perquè fos una mica més alegre.
Regalos que dará la Júlia por su Primera Comunión. He comprado las cajas y las perlas (de Artoz) en Abacus, las he forrado con papel de la marca S.E.I. de la colección doodley-doo girl, dentro he puesto unas virutas de papel que compre en Raima ( y son àcid free!! ¿Qué curioso no?). Dentro hay un llavero que compró la madre para regalar pero venia en una caja negra y me pidió alguna idea para que fuera un poco más alegre.