dimecres, 30 d’abril del 2008

Desafio-6 de 1worldscrap -Coser y bordar-

Ellen que és dissenyadora de 1worldscrap aquest mes a proposat com "desafío" fer un LO utilitzant el fil i agulla i cosint el full. Aquesta es la meva participació. Ellen que es diseñadora de 1worldscrap a propuesto como Desafío , hacer un LO cosiendo la página, esta es mi participación. Gracias Ellen me ha gustado el coser, es la primera vez que lo pruebo y es "chuli". Poco a poco y despacio pero vamos aprendiendo cosas. Gracias .
El texto traducido: "VERANO-07 Hace mucho frío y Nil le pregunta al pez."¿ESTÁ BUENA?".

dimarts, 29 d’abril del 2008

Miniàlbum "Caixa de llumins"


Aquest mini àlbum me'l va ensenyar la Carla i l' Esther i em va agradar molt. L'he fet per un company de la feina que per qüestions de salut faltarà uns dies ,i com que l' aprecio molt, demà que és l'últim dia que ve, li donaré aquest detall perquè s'animi una mica.
Este miniálbum en forma de cajita de cerillas me lo enseñó Carla y Esther y me gustó mucho, porque es sencillo y divertido.
Se lo he hecho a un compañero del trabajo que faltará unos días por cuestión de salud, como lo aprecio mucho, mañana que es su último día que viene le daré este detalle para que se anime un poquito.

Miniàlbum "Caixa de llumins"


diumenge, 20 d’abril del 2008

Miniàlbum Zig Zag? o Acordió?


Pas a pas miniálbum zig zag? o acordió?

divendres, 11 d’abril del 2008

Swap març (shaker box)

Aquest intercanvi el va proposar Quenya de 1worldscrap. M'agrada molt participar en els swaps. A la tenda de 1worldscrap cada mes en proposant un.

Intercambio propuesto por Quenya, muchas gracias por tu idea, me ha gustado como siempre ,participar en el swap, son muy bonitos. MUCHAS GRACIAS a Cristina, Quenya y Tesa , espero poder compartir más swaps con vosotras y gracias por los regalitos.

dijous, 10 d’abril del 2008

Al final vaig poder veure la torre Eiffel

Un viatge inoblidable, per tot, per les companyes, genial, per l'espai, molt maco i relaxat, per la fira, molt divertida, per a mi, molts stands, no estem acostumats a veure tant material junt,l'hotel, correcta, els petits tallers, molt divertits. Bé que HI VULL TORNARRR!!!La propera us heu d'animar. És carrega'n les piles per tot un any, val la pena.El mes d'octubre faran una fira a Versalles ,així que ,qui vulgui venir, ja pot començar a fer "guardiola". Estic segura que serà GENIAL!!. El viaje ha sido inolvidable, en cuanto a todos los aspectos, las compañeras geniales, nos hemos llevado de maravilla, el espacio donde estaba la feria muy bonito y relajante, la feria , para mi muy chula, no estamos acostumbradas a ver tanto material junto, los talleres que hicimos el sábado muy divertidos y las talleristas muy amables. Valió la pena. Os tenéis que animar a venir, el próximo octubre hacen otra feria en Versalles, así que ya sabéis donde nos podemos ver!!!!!!!!.

Taller - àlbum estrella

Aquest àlbum es molt maco, aquí encara no el tinc acabat, només hi ha l'estructura, però em fa il·lusió posar-ho. No parem de fer tallers, quasi no vam tenir temps ni de dinar, va ser impressionant , anàvem corrent d'un stand a l'altre. Va ser divertit!!!

Estamos haciendo un álbum estrella, aun no está acabado , pero me hace ilusión ponerlo, es sencillo de hacer y el resultado, genial, queda muy divertido. En todo el día no paramos de hacer estos pequeños talleres, casi no nos dio tiempo ni de comer, fue divertido!!!!

TALLER - Fent una targeta

Taller - Fent una capsa

En este taller hicimos una caja utilizando les tintas de alcohol y sellos de estampación.

Taller fet per la Sílvia

Aquest taller el va fer la Sílvia, amb el teu permís hi poso la foto perquè ho trobo molt interessant.
Este taller lo hizo Silvia, es una flor hecha con UTE, para ello se utiliza el embosing y el heat tool, queda muy bien, hace unos efectos muy vistosos, me gustó mucho, así que Silvia con tu permiso he puesto esta foto .

Taller - Miniálbum

Este mini álbum es muy fácil de hacer y queda genial, cuando lo acabe pondré las fotos para que
también lo podáis hacer si os interesa. Nosotras seguimos sonriendo, estamos felices de poder estar ahí y a disfrutar minuto a minuto .

Make take - tallers-

El dissabte el vam dedicar a fer petits tallers que feien als estands, va ser un dia molt intens, però va valer la pena.

El sábado lo dedicamos a hacer pequeños talleres que hacían en el mismo estand, este broche es el primero que hice, la chica fue tan amable que le pedí hacer una foto con ella.

Gràcies Mireia

Mireia Carbonell amb l' ajut de l' Àurea, ens va donar aquest regal , una llibreta molt maca i molt treballada, així que MOLTES GRÀCIES MIREIA, per totes les hores dedicades a nosaltres. Mireia Carbonell, nos hizo este regalo, una libreta para cada una de las chicas que fuímos a la feria desde Barcelona , es muy bonita , MUCHAS GRACIAS MIREIA, por todas las horas dedicadas a nosotras .

.. A dinar

A l' hora de dinar ens va trobar amb la Mireia i l 'Àurea, vam estar una estona juntes compartin totes molta ilusió . Va ser gratificant i agradable.
Cuando fuimos a comer, nos encontramos con Mirea y Àurea, con quien compartimos la ilusión que teníamos de estar ahí , haciendo lo que más nos gusta.
També ens vam trobar amb la Sílvia i la Vanesa!!!!

Compres

El primer dia , ja veieu el que vam fer, comprar , comprar i comprar... Hi havían uns 40 stands , tots dedicats a scrapbooking, imposible de resistirse, al final totes , molt o poc ,vam caure.

El primer día, ya veis que hicimos, comprar y comprar, habían unos 40 stands, todos dedicados a scrapbooking, no nos pudimos resistir, al final todas compramos algo.

Parc Floral

La fira estava situada dins del Parc Floral , era molt gran i maco, el primer dia vam anar caminant, però a la sortida vam veure aquest tren i no vam tenir que consultar que feiem , totes vam corre per agafar el trenet . La feria estaba situada dentro del Parque Floral, era muy grade y bonito, el primer día fuimos caminando, a la salida vimos un trenecito que te acercaba a la entrada del parque , así que no lo pensamos dos veces, todas corrimos a cogerlo.

dimecres, 9 d’abril del 2008

Viatge a Paris (Fira Versión Scrap)

El pasat día 4 i 5 d' abril, un grup de Barcelona vam marxar cap a París a la fira de Versión Scrap, unes amb avión, altres amb tren. Aquí estem contents per l' emoció d' anar a fer el que més ens agrada. Són les 6h del matí. De moment tot marxa perfecta!!!

El pasado 4 y 5 de abril, un grupo de Barcelona, nos hemos ido a París a la fería de Versión Scrap, aquí són las 6h de la mañana, todas estamos muy contentas. Vamos a pasar dos días viendo lo que más nos gusta, haciendo make and take, o sea , pequeños talleres, de momento todo va perfecto, aunque tenemos un poco de sueño .....

Qué maco i diferent es veu tot desde aquí dalt.

El vuelo fue genial, el día estaba como nosotros, PERFECTO!!!

Ja anem de camí a la fira, per fí ja ha arrivat el día, l' hora i el lloc.

Por fin llegó el dia , no podemos dejar de sonreir, estamos felices, no, estamos muy felices.

dijous, 3 d’abril del 2008

MONOGRAMES

Aquets monogrames els he comprat a Natura Banana , són de fusta i medeixen 12 cm (alt) x 10 cm (ample) més o menys, tenen tot l' abecedari, les lletres no són gaire cares . A Barcelona conec tres tendes que estàn - Carrer Roselló,226, - Carrer Mandri,13, APROP DE SCRAP HOUSE - Travessera de Gràcia, a l' alçada de c/Torrent de l' Olla, APROP DE CROMATISMES. A part venen coses maquísimes per nens petits, joguines i roba. Espero que us agradi i que us animeu a comprar les. Estos monogramas los he comprado en una Natura Banana, són de madera y miden 12 cm de alto x 10 cm de ancho más o menos. Tienen todo el abecedario. Conozco tres tiendas en Barcelona. En C/Rosellón,226, otra en c/Mandri,13 , CERCA DE LA TIENDA DE SCRAP HOUSE, y otra en Travesera de grácia tocando c/Torrent de l' Olla, CERCA DE LA TIENDA DE CROMATISMES. Espero que os gusten.

TALLERS JAVEA AMB RAMONA (Alemania)

Aquest mes d' agost pasat , vaig anar a Javea , a la tenda de 1worldscrap, on vaig fer tres tallers, aquest és un d' ells, la profesora va ser una noia alemana que es diu Ramona, molt simpàtica, encara que no parlava gens de castellà, ens vam entendra perfectament, A que si Rosana??, conoci a Maria Engracia, estábamos tan puestas en el taller que casi no tuvimos tiempo de hablar!!!!. vam riure molt i vaig coneixa a l' Anke que també amb va tractar molt . enfí, una bona experiència.

Este verano estuve en Javea , en la tienda de 1worldscrap, haciendo unos talleres, este es uno de ellos que nos lo dio Ramona, una chica alemana, aunque no hablaba nada de español, nos entendimos perfectamente, nos reímos mucho, conocí a Maria Engracia , de Valencia, estábamos tan puestas en el taller que casi no nos dió tiempo de hablar, también a Rosana , de Javea, y a Montse de Madrid,(os envio un beso un abrazo muy fuerte) ,después fuimos a cenar, también conocí a Anke, me trató muy bien, en fin , una buena experiencia que espero repetir. OJALA!!!